Nya rutiner för att söka lediga lägenheter hos Larssons Fastigheter

Fredagen 25/5 börjar en ny europeisk förordning gälla ang hur vi som företag skall/bör hantera personuppgifter, GDPR. Förordningen ställer högre krav på oss som företag hur vi hanterar och skyddar de personuppgifter vi får/fått in från Er som söker lägenheter hos oss.

Som en direkt följd av detta har vi på Larssons Fastigheter tagit beslutet att stänga ner den databas av personuppgifter som vi sparat och som gjort det möjligt att skapa ett konto hos oss som man sedan loggar in på och meddelar sitt intresse för våra lediga objekt.

I stället ber vi Er att from 25/5 fylla i ett formulär, en intresseanmälan för varje ledig lägenhet Ni är intresserade av, med alla uppgifter som är nödvändiga och efterfrågas. Detta formulär ligger på hemsidan under resp ledigt objekt. Detta skickas då till oss via mail. Dvs inga av era uppgifter sparas längre i någon databas på hemsidan.

Denna mailbox rensas sedan med jämna mellanrum, allt för att ingen data eller personuppgifter skall ligga sparad hos oss.

För Er som söker lägenhet blir det lite mer jobb iom att det måste fyllas in en intresseanmälan per ledigt objekt som är intressant, men för att kunna leva upp till kraven i denna nya förordning är vi tvingade till dessa förändringar.

Print Friendly, PDF & Email